Известие

Collapse
No announcement yet.

помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помощ

втори ден не мога да запаля......................двигателя беше пълен със сняг до откат.разчистих го колкото можах....................имам бензин,имам ток,стартера върти но не зацепва.до делкото отива ток,но по кабелите на свещите не дава искра.доколкото видях всички кабели са сухи..........
    Благодаря

извинявай за соама, ма как по - точно ти се е напълнил коша със сняг?!
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

нали не мислиш че капака е бил отворен 2 дни? незнам мисля че отдолу е навяло(може и отстрани на капака)

Comment

моя беше същия тази сутрин.... просто запали и докато не са стопи не я угасих...
        а как запали не знам...
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

и днес не можах...............

Comment

айде бре колеги??????????никой ли не може да каже каде да ръчна,кое да погледна

Comment

Незнам с ква инжекция си бе,па де да знам виж дистрибуторната капачка свалия виж отдолу да не е мокра,палеца на делкото ако имаш,ама пробите ги прави с други части не тези от колата който са били затрупани от снега.Имам предвид с други кабели,свещи и др.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
              Alfa Romeo 33

Comment

Помпата!

Първоначално публикувано от gadimir
                айде бре колеги??????????никой ли не може да каже каде да ръчна,кое да погледна
                Колега, предполагам, че си с външна ел,бензинова помпа! Провери дали работи като и подадеш ток и ако можеш извади захранващия маркуч на бензина към двигателя!Виж дали като дадеш контакт, ще пръсне бензин! Често пъти захранващата система се пълни с какви ли не боклуци и ВОДА и всичко това замръзва! После може да се налее и около 1/2 до 1л. спирт в резервоара, да разтвори водата! Успех!!!
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                  Незнам с ква инжекция си бе,па де да знам виж дистрибуторната капачка свалия виж отдолу да не е мокра,палеца на делкото ако имаш,ама пробите ги прави с други части не тези от колата който са били затрупани от снега.Имам предвид с други кабели,свещи и др.
                  тава го проверих:имам ток навсякъде(демек до делкото и от делкото до свещите).Утре ще проверя тоя маркуч за бензина........

Comment

не пръсна..............мамка му.......

Comment

Ледена тапа!

не пръсна..............мамка му.......
                      Ами при тези студове се е получила ледена тапа по магистралата и трябва да се прочисти всичко! Пък и какви ли горива се продават ще разбереш като се стопли и си направиш профилактика и на резервоара! Хайде успех!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

ами маи е превъртяла ремък!!??Възможно ли е?????????

Comment

Ремък!?!?

ами маи е превъртяла ремък!!??Възможно ли е?????????
                          Оф... дано не е щото бедна ти е фантазията каква работа се отваря !
                          Ами махай пластмасовите капаци на ремъците и провери белезите на коляновия вал и разпределителните валове.

Comment

май не е за мен тази работа...........другата седмица ще я закарам до с.Здравец.Мерси все пак

Comment

Working...
                            X